5 tasjes en telefoonhoesjes om te loomen

Onlangs zag ik ergens een tasje dat gemaakt was van Loom bandjes. Het zag er echt onwijs leuk uit en daarom heb ik op internet 5 leuke tutorials opgezocht van tasjes die je kunt maken met je Loom elastiekjes. Omdat telefoonhoesjes hier ook goed bij passen, vind je hiervan ook wat video’s. Wellicht ga ik er zelf ook nog mee aan de slag, maar ik denk dat er flink wat tijd in een dergelijk project gaat zitten. Ik ben natuurlijk wel heel benieuwd naar jullie tasjes, telefoonhoesjes en andere accessoires van Loom bandjes.

[columns] [span4]

Rainbow Loom telefoonhoesje

Eveline Maureen legt in haar Nederlandstalige YouTube filmpje duidelijk uit hoe je dit telefoonhoesje maakt. Het is geen moeilijk ontwerp, maar het resultaat is super!

[/span4][span4]

tasjes-2

Een leuk tasje om te maken van je Loom bandjes Deze YouTube video is gemaakt door Craft Life en is Engelstalig, maar wel goed te volgen.

[/span4][span4]

tasjes-3

Een schattig minitasje dat je bijvoorbeeld ook als portemonneetje kunt gebruiken. Dit Loom filmpje is door Marloomz Creations gemaakt.

[/span4][/columns]

 

[columns][span4]

tasjes-5

Nina Houston maakte een Nederlandstalig YouTube filmpje hoe je dit leuke iPhone/iPod hoesje zelf kunt maken.

[/span4][span4]

tasjes-4

Een hele andere techniek en dus ook een hele andere tas. Minder stevig en vast dan de andere tasjes, maar zeker niet minder leuk. Dit filmpje is gemaakt door Cheryl Mayberry, een Loomer die ik nog niet kende, maar die een Loom YouTube kanaal heeft met leuke designs.

[/span4]

[span4]

 

[/span4]

[/columns]

 

Hopelijk heb je weer leuke inspiratie opgedaan met deze 5 YouTube filmpjes. Veel succes en loom plezier!

Geef een reactie