Loom opberg- en sorteerdozen

Het blijft lastig om aan goede opbergdozen voor Loom bandjes te komen, zowel in de gewone winkels en bouwmarkten als in webwinkels zijn lege sorteerdozen met vakjes vrijwel continu uitverkocht. Maar gelukkig is dit niet het geval bij MamaLoom! MamaLoom heeft altijd voldoende opbergdozen die gewoon uit voorraad leverbaar zijn. Vandaag besteld en betaald, betekent dus dat je de doos morgen in huis hebt! Of je komt natuurlijk even langs bij MamaLoom om een doos direct op te halen (kun je gelijk alle mooie elastiekjes even bekijken!)

De Loom opbergdozen van MamaLoom hebben losse tussenschotjes. Je kunt de vakjes dus helemaal naar eigen inzicht indelen. In de 23-vaks doos is er bijvoorbeeld ruimte voor je loombord als je niet alle tussenschotjes plaatst. Ook kun je een vakje groter of kleiner maken, bijvoorbeeld voor een kleur waarvan je nog heel veel elastiekjes hebt. Kortom, de Loomdozen van MamaLoom zijn echt ideaal en eigenlijk onmisbaar voor elke Loom fan.

Ga je op vakantie en neem je je Loom elastiekjes mee? Dan zijn de opbergdozen ook superhandig. Ze sluiten perfect af, dus geen losse elastiekjes in de auto. De opbergdozen zijn gemaakt van stevig plastic en van een uitstekende kwaliteit.

MamaLoom verkoopt trouwens niet alleen lege Loom opbergdozen! Er zijn namelijk ook gevulde dozen te koop. Met een gevulde doos heb je gelijk een flinke voorraad elastiekjes in mooie kleuren. Sowieso zorgt MamaLoom voor een Loom-doos met mooie inhoud, bestaande uit basiskleuren als zwart, wit en rood, aangevuld met bijzondere elastiekjes zoals zebra, inside-out en kleurenmixen. De gevulde dozen worden allemaal persoonlijk door MamaLoom gemaakt, dus je kunt ook eigen wensen doorgeven. Onlangs was er bijvoorbeeld iemand die alleen effen kleuren wilde in haar doos. Geen probleem bij MamaLoom, er zijn altijd zoveel verschillende kleuren op voorraad dat we ook in dit geval met gemak een mooie doos konden vullen.

De dozen met 16 vakjes zijn ook verkrijgbaar met speciale vulling voor jongens en meisjes.

[columns] [span6]

opbergdoos_24_2

23-vaks opbergdoos en sorteerdoos voor Loom bandjes

€ 7,50

[/span6][span6]

opbergdoos_klein

16-vaks opbergdoos en sorteerdoos voor Loom bandjes

€ 6,00

[/span6][/columns]

 

 

2 thoughts on “Loom opberg- en sorteerdozen

 1. hallo
  wat kosten verzend naar nederland en of belgie
  mvg lies

  1. Hallo,
   U vindt een overzicht van alle verzendkosten op http://www.mamaloom.nl/verzenden-retourneren/.
   Vriendelijke groet,
   MamaLoom – Stephanie

Geef een reactie