Paracord nieuw in assortiment bij MamaLoom

De enorme rage van Loom bandjes is over, overal is dit te merken en ook MamaLoom krijgt minder bestellingen. Maar er is een nieuwe rage op komst, zo heeft MamaLoom gehoord en daarom vind je vanaf nu ook Paracord touw en accessoires bij MamaLoom.

Wat is Paracord?

Paracord is de afkorting van Parachute cord. Het is een heel licht nylon touw dat oorspronkelijk werd gebruikt voor parachutes. Je kunt dus wel nagaan hoe stevig dit materiaal moet zijn. Er is nu echter een nieuwe rage ontstaan waarbij Paracord wordt gebruikt voor het knopen van armbanden, hondenriemen en nog heel veel andere leuke accessoires.

Het paracord touw is in enorm veel kleuren verkrijgbaar. Ook bij MamaLoom zal het assortiment nog snel verder uitbreiden, maar een groot aantal mooie kleuren vind je nu al. En zoals je van MamaLoom gewend bent ga ik ook weer YouTube filmpjes opzoeken zodat je veel inspiratie hebt om gave dingen met Paracord te maken.

In de webshop van MamaLoom vind je nu al een aantal effen basiskleuren Paracord, een aantal meerkleurige Paracord soorten en ook al glow-in-the-dark Paracord. Bovendien vind je in de webshop ook handige accessoires, waaronder de Paracord naald. En houd MamaLoom in de gaten, want zoals je weet ga ik continu op zoek naar nieuwe kleuren en leuke toepassingen voor je Paracord!

Tenslotte nog een paar foto’s van Paracord

 

 

 

Geef een reactie