Parel elastiekjes bij Mama Loom

Het assortiment met Loom elastiekjes in de Loom webshop van MamaLoom wordt elke week uitgebreid met nieuwe kleuren en patronen. Deze week kwam er zelfs een geheel nieuw soort Loom elastiekjes binnen bij onze groothandel. Mama Loom was er snel bij om deze nieuwe elastiekjes voor jullie in te slaan!

Het gaat om parel elastiekjes, ook wel pearl elastiekjes genoemd. Het lijkt alsof de elastiekjes bestaan uit allemaal kleine ronde pareltjes die met elkaar verbonden zijn. Je kunt ook wel zeggen dat het geribbelde of gebobbelde elastiekjes zijn. Mama Loom heeft parelelastiekjes gekocht in 6 kleuren: blauw, turquoise, groen, geel, roze en paars. Daar moet toch voor iedereen wel een mooie kleur tussen zitten!

Het maken van een armband met een parel elastiekje is wel iets lastiger dan met gewone stiekjes. Deze elastiekjes rekken namelijk niet zo ver uit, dus je kunt niet elke armband hiermee maken. Mama Loom is op dit moment bezig met de inverted fish tail en dat lukt prima. Ook een normale vissengraat armband is zonder problemen te maken, maar ik kan me voorstellen dat er armbanden zijn die minder goed lukken met de pareltjes.

Wil jij ook graag pearl of parel elastiekjes? Kijk dan snel in de webshop of kom langs bij MamaLoom in Veenendaal.

 

Geef een reactie