Stop met friemelen, ga spinnen!!!

duo-fidget-spinner-rvs-draait

MamaLoom heeft de oplossing als je vaak met je vingers op tafel zit te tikken, nagels bijt of regelmatig last hebt van stress of angst. Geen gefriemel meer als je niet goed in je vel zit, pak je fidget spinner en ga spinnen. Het ronddraaien van de fidget spinner zorgt voor rust in je hoofd en het is dan ook niet voor niets dat de fidget spinner zo’n rage is in 2017.

Waarom een fidget spinner kopen bij MamaLoom?

  • Lange spintijden met mooie balans: onze fidget spinners zijn van een goede kwaliteit en draaien daardoor langer met een mooie balans. Trucjes oefenen kan dan ook prima.
  • Gladde, ergonomische designs: van de basis tri-spinner tot spinners met 2, 4 of 6 armen, bij MamaLoom vind je het allemaal
  • Scherpe prijzen voor goede kwaliteit spinners

Fidget Spinner technieken

Op YouTube vind je al heel veel video’s met fidget spinner technieken, maar de basis van het spinnen is als volgt:

  • Houd de spinner tussen duim en wijsvinger en gebruik je middelvinger of ringvinger om te draaien
  • Houd de spinner tussen duim en middelvinger en gebruik je wijsvinger of ringvinger om te draaien
  • Tafelspinning: leg de fidget spinner op tafel, houd deze met 1 vinger vast in het midden en gebruik een andere vinger om je spinner te laten draaien.

Heb je bovenstaande technieken goed onder de knie, dan kun je dus met je ene hand je spinner laten draaien terwijl je met je andere hand iets totaal anders doet. Natuurlijk kun je ook 2 handen gebruiken, maar de echte spinners draaien met 1 hand.

Bekijk de fidget spinners van MamaLoom

Geef een reactie